Loading...
Michael Strøm er uddannet guldsmed fra et af Danmarks største smykkefirmaer og præmieret med sølvmedalje, som er den største udmærkelse man kan opnå ved svendeprøven.

Lysten til selv at skabe og designe var så stor, at Michael valgte at starte for sig selv i en tidlig alder.

Han åbnede butik og værksted i Nordre Frihavnsgade i 1988. I 1995 rykkede Michael til København K og åbnede butikken i Grønnegade. Værkstedet ligger i åben forbindelse med butikken, så man kan følge arbejdet.
Gennem tiden har værkstedet udlært 7 lærlinge, de fire af dem med sølvmedalje.

Michael er detaljeorienteret og perfektionist og alle smykker i butikken er lavet på værkstedet af Michael og hans dygtige lærling. En del af smykkerne har et touch af eventyr, bjerge og naturen, præget af Michaels islandske og norske aner.

Mange kunder vælger også at være med i designprocessen, for at få et helt unikt smykke.

Guld og hvidguld er de foretrukne metaller i processen, men der laves også smykker i sølv og platin. Diamanter og ædelstenene er i nøje udvalgt, da det er vigtigt for Michael, at han kan stå inde for kvaliteten. Bæredygtighed er et vigtigt led i håndværket, så derfor bruges kun 100 % bæredygtigt guld.

FRA IDE…

Vi hjælper dig gerne med at designe et smykke præcist efter dine drømme.

Du kan komme ind med en skitse eller en løs ide og sammen kan vi designe et smykke. Når vi har udarbejdet en ide, kan der eventuelt laves en voksmodel så det er nemmere at forestille sig.

Vi har mulighed for at tilrette voksmodellen indtil du er helt tilfreds.Når modellen er godkendt, laver vi en form og støber smykket. Herefter skal smykket tilfiles, poleres og isættes sten. Til sidst står du med et helt unikt smykke.

… TIL SMYKKE

Når du kommer ind med dit gamle guld, vil vi indledningsvist tage en snak med dig om, hvad du ønsker der skal ske. Vi kan tilrette smykket eller lave et helt nyt, som beskrevet ovenfor.

Når vi går i gang med at lave dit nye smykke, vil dit gamle guld blive smeltet og derefter enten støbt i en form eller valset (“trukket”) til stænger som der arbejdes videre med, afhængig af hvilket smykke der er tale om.

Når du bruger dit gamle guld på den måde, er der mange penge at spare. Hvis det smykke du har, indeholder nok guld til dit nye smykke, skal du kun betale arbejdsløn. Guldet i et nyt smykke er op mod 3-4 gange højere end den pris, du kan få for guldet som “gammelt guld”.

Der er altså al mulig grund til at genbruge guldet i et nyt smykke fremfor at sælge det. På den måde, får dit smykke også sin egen helt unikke historie.

Det er ligeledes muligt at genbruge ædelstene som for eksempel diamanter.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG

LUKKET

TIRSDAG – TORSDAG

11:00 ~ 17:30

FREDAG

11:00 ~ 18:00

LØRDAG

11:00 ~ 16:00

TELEFON

+45 33 33 03 23

EMAIL

mail@michaelstroem.dk